توسعه همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ترکمنستان

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه، آمادگی جذب دانشجویان و گردشگران سلامت از کشور ترکمستان را داراست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، شاپور بدیعی، در نشست هماهنگی دستور العمل اجرایی تفاهم نامه با ترکمنستان با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای 23 دانشمند پراستناد و برتر جهان است که همه این افراد از سطح علمی بسیار بالایی برخوردارند،اظهارداشت: علاوه براین در حوزه آموزش دانشجویان خارجی ، دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه ای را فراهم کرده است که دانشجویان در حین تحصیل، با بیمار و کیس های پیچیده نیز در کنار اساتید برخورد داشته باشند و از فنون و تجارب کافی در طبابت نیز برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش ، کیفیت بیش از کمیت برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهمیت دارد ، خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود  400 دانشجوی خارجی از ملیت های مختلف در تمامی رشته ها و مقاطع در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول تحصیل هستند.

 بدیعی با بیان اینکه در خواست های جدیدی از کشور ترکمنستان برای جذب دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی را داریم، تصریح کرد: علاوه براین فرآیند پذیرش دوره های کوتاه مدت برای پزشکان ترکمن بسیار راحت است و این افراد می توانند در دوره های آموزشی اساتید ما شرکت کنند.

بدیعی با بیان اینکه برنامه ریزی های عملیاتی برای اجرای تفاهم نامه مشترک میان کشور ترکمنستان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد باید به زودی انجام شود گفت: برای اجرای تفاهم نامه مشترک باید در قالب کمیته ای،  یک دستور العمل اجرایی تنظیم شود.

در ادامه داوود خوش شکن، مدیر گردشگری سلامت با اشاره به اینکه زمینه ای برای ارایه خدمت به گردشگران سلامت از کشور ترکمنستان در شهرهای مرزی استان خراسان رضوی فراهم شده است، گفت: سایر بیماران نیز که نیازمند خدمات تشخیصی و درمانی پیچیده تری هستند نیز به مشهد با حذف واسطه ها اعزام می شوند.

وی با بیان اینکه در سه ماه ابتدای سال 837 بیمار از ترکمنستان به مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعزام شدند ، ابراز کرد: در حال حاضر بعد از کشور افغانستان و عراق، رتبه سوم اعزام بیمار به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ترکمنستان تعلق می گیرد.

خوش شکن با بیان اینکه 40 مرکز درمانی اعم از بیمارستانها، مراکز جراحی محدود و درمانگاه ها مجوز جذب گردشگران سلامت را دارند، اظهار کرد: اکثر گردشگران سلامت در حوزه های درمان سرطان ، بیماریهای چشمی و درمان ناباروری به این مرکز درمانی مراجعه می کنند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد این آمادگی را دارد تا با معرفی یک شرکت مورد اعتماد روند درمان ترکمن را مدیریت کند، افزود: حذف واسطه ها باعث کاهش هزینه ها و افزایش رضایت مندی گردشگران سلامت می شود.

خوش شکن بیان کرد: در بیمارستانهای دولتی  دانشگاه علوم پزشکی مشهد  سهمیه ای برای گردشگران سلامت در نظر گرفته شده است که این بیماران بدون معطلی می توانند از سهمیه خود استفاده کنند.

دعوت از دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای حضور در همایش پزشکی عشق آباد

الیاس قایپ اف سرکنسول ترکمنستان در مشهد با اشاره به اینکه تبادل تجربیات و حضور پزشکان ترکمن در قالب دوره های آموزشی یکی از  موارد تاکیدی رئیس جمهور کشور ترکمنستان است، گفت: شهر آرکاداغ در طی سه سال ساخته شده که با تمام امکانات به روز بیمارستانی آماده خدمت رسانی به بیماران ترکمن است.

وی ادامه داد: حضور پزشکان ترکمن در قالب دوره های آموزشی موجب می شود به خصوص در رشته های مانند انکولوژی از علم روز بهره مند شوند.

سرکنسول ترکمنستان با اشاره به اینکه در نظر گرفتن زبان مشترک برای دوره های آموزشی موجب می شود تا پزشکان ما بتوانند بهتر از این دوره های آموزشی بهره ببرند، ابراز کرد: دستگاه های تشخیصی و درمانی بسیار خوبی برای شهر آرکاداغ تهیه شده است که برای بهره گیری از آنها نیاز به نظر متخصصین ایرانی است.

وی بیان کرد: در گذشته مردم ترکمنستان برای درمان بیماریهای خود به سمت اروپا سوق داده می شدند ولی در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توانمندی هایی که به دست آورده، به خوبی می تواند رضایت بیماران را کسب کند.

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما